4 od 4

 

06.07.2020, 15:28
Agencija Median nudi kompletnu uslugu promocije EU projekata!

Šibenska agencija Median kreativna rješenja nudi usluge promidžbe i promocije projekata financiranih iz fondova Europske unije. Uz bogato iskustvo u kreiranju medijskih kampanja, Median nudi 'full service' uslugu, od izrade web stranice, dizajna i izrade promotivnih materijala do osmišljavanja komunikacijske strategije i provođenja medijske kampanje.

 

Naime, plan promidžbe i vidljivosti uključen je u svaki projekt koji je djelomično ili u potpunosti financiran od strane EU. Promotivne aktivnosti prva su faza provedbe svakog EU projekta s ciljem podizanja svijesti ciljanih skupina, ali i informiranja javnosti o rezultatima projekta i provedenih projektnih aktivnosti.

 

Agencija Median uspješno vodi medijsku promidžbu niza projekata financiranih iz fondova Europske unije za klijente s dugogodišnjim iskustvom u provođenju EU projekata. Hrvatski centar koralja Zlarin, Adriatic Business Centre – ABC, Revitalizacija tvrđave Barone, Rekonstrukcija i opremanje Informacijsko-inovacijskog inkubatora (3i) u Kninu, Tourism4All, samo su neki od projekata u koje je agencija Median uključena.

 

Bilo da je riječ o izradi web stranice, dizajnu promotivnih materijala ili osmišljavanju i provođenju medijske kampanje, Medianov tim PR i projekt menadžera, web dizajnera i grafičkih dizajnera nudi kvalitetna rješenja.

 

Uz portale ŠibenikIN i Huknet koji su dio Median grupe, projektne aktivnosti bit će promovirane i u najčitanijim portalima, tiskanim izdanjima, kao i specijaliziranim portalima i tiskovinama, ovisno o potrebama projekta. Median surađuje s najrelevantnijim akterima na medijskom tržištu u Hrvatskoj, ali i regiji, te provodi zakup medijskog prostora u skladu s potrebama klijenta.

 

Važan dio promocije EU projekata provodi se i putem društvenih mreža, a upravo zato Median nudi i usluge izrade i uređenja Facebook i Instagram profila, objave oglasa na društvenim mrežama te promocije projektnih aktivnosti putem Google oglasa.

 

Median kreativna rješenja od 2008. godine uspješno surađuje sa svim slojevima poduzetništva i javnim sektorom, mikro, malim i srednjim poduzećima te velikim tvrtkama. Nude cjelovita marketinška rješenja za prepoznatljivu, uočljivu i učinkovitu prisutnost klijenata i njihovih proizvoda i usluga na tržištu.

 

Od strateškog planiranja preko individualnog pristupa izradi Medianov tim implementira iskustvo i stručnost kako bi svaki novi projekt bio maksimalno uspješno proveden.