2 od 4

 

14.01.2019, 21:52
Zašto se oglašavati na ŠibenikIN platformi?

Želite li veći doseg informacija o vašim proizvodima i uslugama, a da pritom do ciljane publike doprete uz vrlo fleksibilne mogućnosti web oglašavanja – na pravom ste mjestu jer jedan od najčitanijih lokalnih portala u Hrvatskoj, ŠibenikIN, upravo to vam omogućava na svojoj platformi!

Pouzdan partner

ŠibenikIN već je sedam godina prvi i vjerodostojni news portal u Šibensko-kninskoj županiji na kojem možete pronaći baš sve što vas zanima; od aktualnosti iz grada i županije pa sve do vijesti iz zemlje, regije i svijeta.

ŠibenikIN portal ima 40.000 posjeta dnevno i preko 120.000 otvaranja stranica u jednom danu i tako spada u najčitaniji lokalni portal u Hrvatskoj, prema podacima analitičkog sustava Gemius za mjerenje publike najvećih hrvatskih internet stranica.

Uz portal, ŠibenikIN ima i svoje tiskano izdanje koje se tiska u nakladi od 5.000 besplatnih primjeraka mjesečno i distribuira na preko 300 frekventnih lokacija u gradu i županiji.  Izlazi već punih 8 godina i jedino je maleno džepno izdanje takvoga tipa u županiji.
Prepoznati smo po visokoj kvaliteti i profesionalnosti u stvaranju vijesti  iz sfera gospodarstva, poduzetništva i politike, kulture, sporta, crne kronike, magazina, noćnog života te brojnih drugih aktualnih tema koje prenose naši educirani i visoko informirani novinari i fotoreporteri.

Uz to, ŠibenikIN ima i stalne kolumne te svoju autorsku emisiju 'Na terapij' koja se emitira uživo na našem portalu svakoga četvrtka u 21 sat.

ŠibenikIN se ističe rastućim brojkama posjećenosti te iznimnim prenošenjem vijesti od strane ostalih medija. Naš informativni portal pruža brojne mogućnosti za promicanje ključnih poruka putem jednog od naših oglašivačkih alata:

Sponzorirani članci
PR/native članci
Banneri
Video sadržaji
TV spotovi
Foto i video produkcija

Osim portala i tiskanog izdanja, ŠibenikIN je zauzeo i zavidnu poziciju u svijetu društvenih mreža pa tako na svom službenom Facebook profilu ima preko 56.000 pratitelja dok na svom Instagram profilu broji 9.460 followera, što daje dodanu vrijednost vašem oglašavanju na našoj platformi.

Za sva detaljna pitanja i mogućnosti oglašavanja kontaktirajte nas putem e-maila: marketing@sibenikin.com ili broja mobitela 095 710 3191.